Маргарет Мид
" Немојте никада сумњати да једна мала група преданих људи не може променити свет. "
Мајк Хакаби
" Да ли су људи најодговорнији за већину климатских промена, остаје на научницима да кажу. Дужност свих нас је да оставимо планету у бољем стању од онога у коме смо је нашли. "
Френклин Рузвелт
" Нација која уништава своје земљиштe уништава себе. Шуме су плућа наше земље, прочишћују ваздух и дају свежу снагу нашем народу. "
Ричард Роџерс
" Једини начин напредовања, уколико желимо да поправимо квалитет околине је да се сви укључе у тај процес. "
Леонардо Ди Каприо
"Дизање свести о најважнијим еколошким проблемима нашег времена никада није било важније. "

Пратите Нас

Ведро

-5°C

Житиште

Ведро

Влажност ваздуха : 87%

Ветар : 19.31 km/h

  • 03 Jan 2019

    Снег 0°C -5°C

  • 04 Jan 2019

    Делимично Облачно -1°C -5°C

Средњи курс НБС

loader

Историјат

Јавно комунално стамбено предузеће "ЕКОС" основано је 30. марта 1990. године као правни следбеник ЈСИЗ-а за становање и задруге "Торакул" из Торка.

Јавно предузеће је основано ради обезбеђивања услова за трајно обављање делатности од општег интереса и уредног задовољавања потреба крајњих корисника услуга.

Основне делатности предузећа су управљање комуналним отпадом, одржавање зелених површина, производња и дистрибуција топлотне енергије, пошумљавање, одржавање чистоће на површинама јавне намене и уређење гробаља.

Претежна делатност предузећа су услуге уређења и одржавања околине (8130). Органи јавног предузећа су Директор и Надзорни одбор.

Седиште и просторије јавног предузећа су у Житишту, у улици Ђуре Јакшића бр. 2. Број радника у сталном радном односу износи 29 запослених.


Јавно комунално стамбено предузеће "ЕКОС", Житиште

Питајте нас

 

Designed By BS Computer