Маргарет Мид
" Немојте никада сумњати да једна мала група преданих људи не може променити свет. "
Ричард Роџерс
" Једини начин напредовања, уколико желимо да поправимо квалитет околине је да се сви укључе у тај процес. "
Френклин Рузвелт
" Нација која уништава своје земљиштe уништава себе. Шуме су плућа наше земље, прочишћују ваздух и дају свежу снагу нашем народу. "
Мајк Хакаби
" Да ли су људи најодговорнији за већину климатских промена, остаје на научницима да кажу. Дужност свих нас је да оставимо планету у бољем стању од онога у коме смо је нашли. "
Леонардо Ди Каприо
"Дизање свести о најважнијим еколошким проблемима нашег времена никада није било важније. "

Пратите Нас

Делимично Облачно

22°C

Житиште

Делимично Облачно

Влажност ваздуха : 39%

Ветар : 6.44 km/h

  • 20 Oct 2017

    Сунчано 23°C 5°C

  • 21 Oct 2017

    Делимично Облачно 21°C 10°C

Средњи курс НБС

loader

Нова интернет презентација ЈКСП "ЕКОС"

Обавештавамо становнике општине Житиште, наше пословне партнере и све остале кориснике наших услуга и производа да је пуштена у рад нова верзија интернет презентације Јавног комунално стамбеног предузећа "ЕКОС".

На овој презентацији, коју ћемо редовно ажурирати, можете пратити све активности нашег јавног предузећа, преузети потребне обрасце, добити корисне сервисне информације и погледати галерије фотографија и видео материјала.

Основни циљ нове интернет презентације је да будемо максимално доступни нашим корисницима, пословним партнерима и осталим субјектима које занима наш рад.

Уколико имате неке предлоге, замерке или идеје, слободно нас контактирајте путем мејл адресе : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

У име уређивачког тима веб странице и руководства ЈКСП "ЕКОС", желимо Вам пријатан боравак на нашој интернет презентацији.

Добродошли.


Јавно комунално стамбено предузеће "ЕКОС", Житиште

Питајте нас

 

Designed By BS Computer